Ongeveer 4 jaar geleden ben ik begonnen met vioolspelen waarvan nu één jaar bij Nico de Koning. De lessen bevallen mij zeer goed, er wordt in een ontspannen sfeer muziek gemaakt in uiteenlopende muziekstijlen. De begrippen ‘buitenbeentje’ en ‘dwarsligger’ zijn in zoverre op mij van toepassing dat ik per week moet bekijken wanneer ik tijd heb voor een les vanwege mijn drukke studie. Bij Nico is hier alle vrijheid toe en dit maakt het voor mij mogelijk om met veel plezier vioollessen te kunnen volgen!
Marja

Ik heb sinds 2 jaar vioolles bij Nico de Koning. De lessen zijn erg leerzaam, boeiend, inspirerend en vooral ontspannen waardoor ik mij op mijn gemak voel. Ik vind het super dat ik eigen muziek kan inbrengen. Daardoor kan ik spelen wat ik zelf leuk vind: folkmuziek/Iers
Mieke Andringa

Ik vind de vioollessen heel erg interresant, leerzaam en leuk. De sfeer is heel relaxt, wat heel prettig is. Ik speel nu een paar maanden viool en besef hoe veel ik vooruit ben gegaan.
Nikka